Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Onze kennel

1

Dit is het domein van Noah en Indy. Ze hebben een eigen stalletje (die met de open bovendeur). De stal rechts voor op de foto is van ons paard Obi-Wan. Daarnaast is de stal van Leah. Verder leven er bij ons nog vier poezen, een aantal kippen en een haan. In de zomer van 2004 hebben we een asielzoeker onderdak verleend, Dodo, een eend. We hopen dat hij ons jaarlijks komt bezoeken.

Achter de grote schuur is de speelwei van de honden en de rijbak voor Obi. De honden mogen daar alleen onder toezicht in want volgens Kim graven ze er kuilen. Nou, dat geloof ik best!

1

Door alle ruimte die we nu hebben is het mogelijk geworden om nestjes te fokken. Een droomwens!

De bewoners op een rij:

Mijn meiden met Noah 1 op het hooi.

1Mees, kater, zeer eigenwijs en g��n honden liefhebber.

1Sacha & Sjaak 1

11

Deze 2 broers zijn hier geboren en getogen. Zij weten niet beter of het leven bestaat uit achterna gezeten worden door witte monsters. Voor Sjaak is dat nu wat lastig want hij moet tegenwoordig op drie poten door het leven. Na een mysterieus ongeluk was het nodig om zijn achterpootje te amputeren. Hij is hier gelukkig weer prima van hersteld.

1 1

James, stoer maar ook weer niet. Van al onze poezen de grootste hondenvriend

1

Van Jesse (moeder van Sacha & Sjaak) is het heel moeilijk om een foto te maken, Na haar nestje is ze zeer uithuizig en we hebben haar al ruim een half jaar niet meer gezien.

11

Leah, sinds oktober 2005 het maatje van Obi-Wan en Indy!. Waar Leah is, is Indy en andersom.

1

Kim met Obi-Wan

en met Leah. 1

1De kippen van Marcel, Brahma's

Skip vond het fantastisch als er weer kuikentjes waren. Hij kreeg er geen genoeg van om naar ze te kijken en wee de gene die zich in de buurt waagde, die werd onmiddellijk verjaagd. Als kuikenbewaarder heeft hij alle katten flink op hun donder gegeven. We zullen hem komend voorjaar missen!

1 1

Onze gast Dodo.

Dodo werd door Jesse in het voorjaar van 2004 mee naar huis gebracht en wij dachten dat hij de nacht niet zou overleven. Niets was echter minder waar en we hebben een geweldige tijd met hem beleefd.

1 1

Hij groeide razendsnel en al snel was hij toe aan zijn eerste zwemlessen.

1 1

Zolang hij rustig bleef zitten ging het met de puppen heel goed maar zodra hij aan de wandel ging was de jacht begonnen. We hebben hem regelmatig moeten redden maar gelukkig waren de pups nog niet in staat om hem echt kwaad te doen

Dodo in zijn eigen zwembad omdat hij in de vijver alle planten kapot maakte. En ineens was hij weg ..............

1

Voor eeuwig........

Skip

1

Chewy

1

 

Barry 01-03-2006 - 31-10-2006

1

Door een tragisch ongeval hebben Monique, Raymond, Lars en Maritt afscheid moeten nemen van Barry. Woorden schieten te kort .........

Maar één ding is zeker, hij heeft acht geweldige maanden mogen meemaken.

1

Ook Koda is door een tragisch ongeval om het leven gekomen. Eddy, Jolande en hun kinderen proberen over dit verlies heen te komen en hebben inmiddels in Payka een echt handenbindertje erbij.